Meistä

Tarinamme

Meillä kahden vuosikymmenen kokemuksella toteutetut sadat verkkopalvelut ja verkkosivustot, useat kymmenet integraatiot, verkkokaupat ja järjestelmät takaavat ammattimaisen, kauniin ja käyttökokemukseltaan huippuluokan toteutuksen. Ainoa päämäärämme on tehdä helposti käytettäviä, asiakasta palvelevia ja ennen kaikkea kaupallisuuteen tai myynnin lisäämiseen tähtääviä ohjelmistoja.

Provianet Oy on lahtelainen ohjelmistoyritys, joka on vuodesta 2013 alkaen erikoistunut yritysten verkkoliiketoiminnan kehittämiseen ja verkkopohjaisten ohjelmistojen suunnitteluun.

Tärkeimpiä asiakassektoreita ovat mm. messut- ja tapahtumajärjestäjät, huonekalualan jälleenmyyjät ja valmistajat ja muiden palvelualojen toimijat (b2b ja b2c).

Provianet tekee vaativaa ohjelmistokehitystä  ja yritys on erikoistunut toiminnanohjaus-, asiakashallinta- ja laskutusohjelmistoihin. Muita palveluita ovat räätälöidyt verkkopalvelut, verkkosivut ja -kaupat sekä mobiilisovellukset.

Yli 18 vuoden ohjelmointikokemus, laadukkaat kumppanit ja joustava asenteemme takaavat toimivat ja käyttökokemukseltaan miellyttävät verkkoratkaisut.

Olemme onnistuneet työssämme, kun asiakkaamme voivat rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaansa ja menestyä entistä vahvemmin uusien verkkoratkaisuidemme siivittäminä.

Tutustu ratkaisuihimme ja ota yhteyttä

Katso tuotteet ja palvelut Pyydä tarjous