Ratkaisut

Mobiilisovellus

Mobiilisovellusten avulla voidaan luoda, jakaa ja hallita digitaalista sisältöä missä tahansa, myös offline tilassa. Toteutamme applikaatioita iOS, Android ja Windows Phone -käyttöjärjestelmille.

WordPress-verkkosivut

Toteutamme  yritykselle helposti muokattavia ja myyntiä edistäviä WordPress ja Drupal verkkosivuja. Otamme huomioon aina responsiivisuuden, hakukoneoptimoinnin (SEO) ja suunnittelemme toimivia käyttöliittymiä. 

Verkkosivut ammattimaiseen liiketoimintaan

WooCommerce-verkkokauppa

Toteutamme yrityksille yksilöllisiä verkkokaupparatkaisuja. Tarjoamme verkkokaupat sekä kuluttajakauppaan (B2C), että yritysten väliseen verkkokaupankäyntiin (B2B). Olemme toteuttaneet myös shop-in-shop verkkokauppakeskuksia.

Woocommerce-verkkokauppa yritykselle

ERP-järjestelmä

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) mahdollistaa yrityksen eri toimintojen keskitetyn hallinnan ja seurannan. Sen perustehtäviä ovat yleensä tiedon ja tapahtumien rekisteröinti; asiakashallinta, tuotehallinta, raportointi ja laskutus.

Lue lisää toiminnaohjausjärjestelmistä

Integraatiot

Tarvitsetko apua kahden tai useamman järjestelmän kytkemiseen toisiinsa? Olemme toteuttaneet vaativia integraatioita mm. verkkokauppoihin ja verkkosivuille, CRM- ja ERP-järjestelmiin, taloushallintoon ja kirjanpito-ohjelmistoihin sekä kulunhallintaan.

Räätälöidyt ohjelmistot ja muu osaaminen

Räätälöity verkkopalvelu tai verkkosovellus luo mahdollisuuden toteuttaa oma yksilöllinen palvelu tai idea verkossa. Me autamme sinua löytämään kilpailuedun, tuotteistamaan palvelusi tai ideasi ja rakentamaan siitä myyvän verkkopalvelun.

Maksuratkaisut ja korttitilityspalvelut

Tarjoamme yhteistyössä Bamboran kanssa kaikki ratkaisut maksamiseen verkossa ja myymälässä. Saat myymälään maksupäätteen ja korttitilityspalvelun, jolla maksut tilitetään suoraan pankkitilille. Verkkokaupan maksutavoiksi saat kaikki verkkomaksupainikkeet, luottokortit sekä osamaksu- ja laskuvaihtoehdot.