WordPress ammattimaiseen verkkoliiketoimintaan

Valitse Wordpress verkkosivujesi pohjaksi

Verkkosivusto yritykselle

Toteutamme verkkosivut yrityksen vaativiin tarpeisiin, myynnin kasvattamiseen ja ammattimaiseen verkkoliiketoimintaan. Verkkosivujen tärkein tavoite on ohjata käyttäjä kohti sivustolle määriteltyjä tavoitteita ja saada käyttäjä suorittamaan haluttu toimenpide.

Oli kyse sitten tiedon lisäämisestä, ostamisesta, elämyksen tuottamisesta, mielenkiintoisen tai hyödyllisen sisällön tarjoamisesta – me tiedämme, kuinka kävijä saadaan koukutettua ja aktivoitua. Rakennamme yritykselle tavoitteita tukevat, turvalliset, helposti päivitettävät ja myyntiä kasvattavat verkkosivut.

verkkosivut_etusivu

Kysy tarjousta!

Ammattimaiset ratkaisumme takaavat:

1. Kokonaisvaltaisen verkkosivupaketin

Verkkosivuilla kyse on sisällöstä, graafisesta suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta. Näistä kolmesta osa-alueesta muodostuu verkkosivujen käyttöliittymärunko, joka ohjaa verkkoliiketoimintaa. Mikäli yksikin osa-alue on pielessä, toiveet verkkoliiketoiminnan onnistumisesta eivät toteudu. Me varmistamme, että kyseiset osa-alueet ovat kunnossa ja tukevat toisiaan.

2. Huippuluokan hakukonelöytyvyyden (SEO)

Takaamme verkkosivustolle parhaan hakukonenäkyvyyden, sillä tunnemme hakukoneiden algoritmit. Opastamme, kuinka sisältöä tulee kehittää ja tuottaa, ja kuinka erilaiset tekniset ratkaisut tukevat verkkosivuston löytyvyyttä hakutuloksissa.

3. Nerokkaan tuotteistuksen ja kilpailuedun

Emme ainoastaan huolehdi verkkosivujen teknisestä toteutuksesta vaan autamme aina myös löytämään ja tekemään parempia ratkaisuja kuin kilpailijat. Yhdessä asiakkaan kanssa kyseenalaistamme ja suunnittelemme kilpailijoita paremman palvelun.

4. Jatkuvan kehityksen, asiakaspalvelun, ylläpidon ja tuen

Yrityksesi on aina turvassa kun valitset verkkosivut Provianetiltä. Tarjoamme verkkosivut aina ”avaimet käteen” -toimitettuna, asennettuna ja ylläpidettynä. Ylläpidon laajuus, tietoturva ja palvelutaso määritellään yrityksen resurssien ja tarpeiden mukaan.

Tarjolla on myös lukematon määrä erilaisia ilmaisia ja maksullisia lisäosia, joiden avulla verkkosivustoa voidaan kehittää ja siten tarjota käyttäjille monipuolisia ja käyttömukavuutta parantavia ominaisuuksia ja sisältöjä.

Miksi valita WordPress?

WordPress on helppokäyttöinen ja monipuolinen julkaisujärjestelmä, jonka avulla verkkosivuston sisällön tuottaminen ja editoiminen on helppoa ja sujuvaa.

WordPress-pohjaisesta sivustosta saa toteutettua responsiivisen, jolloin verkkosivuston käyttökokemus pysyy hyvänä kaikenkokoisilla näytöillä (kannettava, tabletti, älypuhelin).

WordPress on maailman käytetyin verkkosivujen julkaisualusta. Helppokäyttöinen, avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä (CMS) sopii samalla sekä verkkosivuston että blogin alustaksi.

WordPress on oikea valinta verkkosivuston toteutukseen, kun halutaan panostaa sivuston sujuvaan käyttöön, helppoon päivitykseen sekä miellyttävään käyttökokemukseen.

Lue myös monta muuta hyvää syytä valita WordPress.

WordPress on maailman suosituin valinta

 • Maailmassa on yli 70 miljoonaa WordPress-sivustoa
 • Yli 23 % maailman verkkosivuista toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä

Helppokäyttöinen sisällönhallinta ja rajattomat mahdollisuudet

 • Sisällön muokkaus helppokäyttöisellä editorilla
 • Ajastettu julkaisu
  Sivujen ja artikkelien muokkaus
  Sivuluonnokset ja esikatselu
 • Rakenteen ja hierarkian järjestely
 • Päivitys suoraan www-selaimella
 • Median (kuvat, videot) lisääminen tekstiin

Valitse Provianet toimittajaksesi

Me Provianetillä olemme erikoistuneet WordPress-pohjaisiin verkkosivuihin. Tavoitteena on aina käyttäjäystävällinen ja toimiva verkkosivusto, josta on asiakkaalle todellista ja mitattavaa hyötyä.

Meillä on kokemusta niin suurista portaaleista kuin pienistä, muutaman sivun toteutuksista.

Tule keskustelemaan WordPressin tarjoamista mahdollisuuksista.

Soita ja kysy lisää:

JUHA-PEKKA TAMMELA
044 585 6969

Miksi kotisivut Provianetiltä?

 • Lähes 20 vuoden kokemus verkkoliiketoiminnasta
 • Satoja verkkosivutoteutuksia
 • Myyntiorientoituneisuus ja kriittisiin asioihin keskittyminen
 • Tietoturvalliset ratkaisut
 • Kognitiivisen psykologian tuntemus
 • Tuotteistusosaaminen
 • Käyttäjäystävälliset ratkaisut
 • Täysi rahat takaisin -takuu
 • Koulutus
 • Ystävällinen palvelu
Takaisin ratkaisuihin